Rockroth TS300 Teräsrakenne suorakulma

Rockroth TS300 on erityisesti teräsrakenteiden valmistuksen tarpeisiin suunniteltu suorakulma.

Sen leveät vastepinnat ylettyvät isoimpienkin palkin reunapyöristysten yli tasaiselle pinnalle asti, jolloin suorakulma saadaan kohdistumaan ja suuntautumaan tarkasti suhteessa palkkiin.

Erityisominaisuutena TS300 suorakulmassa on mitta-asteikon jokaisen millin kohdalla hahlo, jolloin sitä voidaan käyttää myös suuntaispiirtimenä painamalla piirtopuikon kärki halutun mitan hahloon ja liu’uttamalla suorakulmaa palkin reunaa vasten.

Laadukkaasta jousirosterista valmistetulle viivainrungolle laserkaiverrettu selkeä mitta-asteikko takaa huippuluokan kestävyyden kulumista ja iskuja vastaan.

TS300 on myös suunniteltu toimimaan yhdessä Rockrothin BeamAce palkin piirrotuslaitteen kanssa laajentaen sen ominaisuuksia.

 

Nimike Koodi
Rockroth teräsrakennesuorakulma 300mm 12558

 

• Selkeä 300mm pitkä laserkaiverrettu mitta-asteikko

• Vastepintojen leveys 35mm molempiin suuntiin rungosta

• Toimii myös suuntaispiirtimenä

• Viivainrunko laadukasta jousirosteria

• Käteen istuva muotoilu

• Jokaisen teräsrakennealan ammattilaisen ehdoton työkalu

 

BeamAce palkin mitoituslaite

Piirroituksen mullistava teräspalkkien mitoituslaite

BeamAce on teräsrakennepalkkien digitaalinen mitoituslaite. Laitteen avulla piirroitat piirustuksissa esitetyt porauksen, tapitushitsauksen tai loveuksen paikat helposti ja nopeasti. Merkinnät palkkiin liitettävien osien sijainneille on tarkkaa ja vaivatonta. BeamAce nopeuttaa ja helpottaa mitoitusta konepajaolosuhteissa sekä vähentää kalliita ja inhimillisiä mitoitusvirheitä. BeamAce käyttö on erittäin helppoa ja yksinkertaista. BeamAce käyttöönotto ei vaadi pitkiä koulutuksia tai isoja alkuinvestointeja. Alla olevalta videolla näet tarkemmin BeamAce toimintaperiaatteen sekä sen eri käyttösovelluksia.

Ota yhteyttä ja varaa demosi!

Mika Talvisilta
Tuotepäällikkö
IWS
Puhelin: +358 40 0153 063
mika.talvisilta@retco.fi
LinkedIn